Lamineerharsen

Door hun specifieke eigenschappen en goede hechting op hout, beton en staal maar ook glas, aramide- en koolstof versterkingmaterialen zijn epoxyharsen bij uitstek geschikt om te gebruiken als lamineerhars. Daarnaast hebben epoxyharsen in vergelijking met polyesterhars een betere bestandheid tegen logen.

EP12N + B7

Bij kamertemperatuur uithardende, universele oplosmiddelvrije twee componenten epoxy hars met goede mechanische eigenschappen. Geschikt voor het doordrenken van glas-, koolstof- en aramideweefsels en als coating op hout en beton. B7 epoxyharder wordt toegepast als harder bij EP12N. Mengverhouding gewichtsdelen A : B = 2 : 1

P10 + L1

Bij kamertemperatuur uithardende, universele, oplosmiddelvrije, twee componenten epoxy hars, met goede mechanische eigenschappen. Geschikt voor het doordrenken van glas-, koolstof- en aramideweefsels en als coating op hout en beton. Verpakt in handzame verpakking waarop men een doseerpomp kan monteren met ingestelde doseerhoeveelheid.

LP9611061/LP9611121 combinatie

Bij kamertemperatuur uithardende, oplosmiddelvrije, twee componenten epoxy constructiehars. Geschikt voor door drenking van glas-, koolstof- en aramideweefsels. Heeft betere mechanische eigenschappen en warmtebestandheid dan de standaard epoxyharsen.

LP9611061/LP9611062 combinatie

Bij kamertemperatuur uithardende twee componenten, epoxy konstruktiehars, met hoge mechanische eigenschappen en hoge warmtebestandheid. Om de optimale eigenschappen te kunnen halen dient het laminaat te worden nagehard bij verhoogde temperatuur. Geschikt voor door drenking van glas-, koolstof- en aramideweefsels.

Epoxyhars BK

Bij kamertemperatuur uithardende universeel inzetbare oplosmiddelvrije twee componenten epoxyhars die geschikt is als lamineerhars, giethars (met of zonder vulstoffen) en als bindmiddel.

Epoxyhars LN

Bij kamertemperatuur uithardende twee componenten oplosmiddelvrije epoxyhars met betere warmtebestandheid, UV bestandheid, mechanische eigenschappen en chemicaliënbestandheid dan standaard epoxyharsen. Hiervoor dient de hars wel te worden nagehard bij verhoogde temperatuur. Geschikt voor doordrenking van glas-, koolstof- en aramideweefsels. Hard niet kleefvrij uit.