Polyester plamuren

Polyester plamuren zijn hoog gevulde, zeer goed schuurbare, met BPO katalysator snel uithardende polyester systemen met uitstekende hechtkracht op polyester, hout en, afhankelijk van het plamuurtype, verschillende metalen ondergronden. Plamuren worden toegepast in verschillende industrieën zoals de auto schade herstel industrie, polyesterindustrie maar worden ook gebruikt door o.a. timmer- en schilderbedrijven.

Multispachtel RV

Universele plamuur met goede hechtingseigenschappen op alle plaat metalen ondergronden en voor reparatie van gegalvaniseerde en aluminium auto carrosserieën.

Elasticspachtel Weiß RV

Witte gemakkelijk schuurbare, elastische fijnplamuur voor het opvullen van oneffenheden en ondiepe deuken. Zorgt voor een glad niet poreus oppervlak.

Glasspachtel RV

Glasgevulde plamuur voor opvullen van diepe deuken en voor reparatie van kleine roestige oppervlakken. Goede hechting direct op staal.

Spritzfüller

Snel drogende, gemakkelijk schuurbare polyester spuitplamuur voor het opvullen van oneffenheden en pinholes in kleine tot grote oppervlakken.

Füllspachtel RV

Hoog thixotrope, gemakkelijk schuurbare vulplamuur voor diepe deuken op horizontale en verticale oppervlakken.

Aluspachtel RV

Aluspachtel RV is een hoogwaardige vulplamuur met aluminiumdeeltjes, speciaal voor hoge kwaliteitseisen in de carosseriebouw.

Streichspachtel RV

Streichspachtel RV is een strijkbare plamuur voor het vullen van lichte oneffenheden en slijpsporen.

V-11

Glasvezel gevulde, hoog thixotrope plamuur/ verlijmingpasta. Geeft een kleverig oppervlak en dient daardoor altijd met een andere plamuur afgewerkt te worden. Geschikt voor opvullen van diepe deuken en voor reparatie van kleine roestige oppervlakken. Goede hechting direct op staal.