Spherecore

Spherecore zijn goed drapeerbare kernmaterialen die afhankelijk van het type zijn gemaakt uit een combinatie van fijne glas of polyestergarens met lichtgewicht micro vulstoffen. Geschikt voor verwerking van polyester en vinylester harsen. Dient te allen tijde te worden voorzien van glasmat deklagen. Kan worden doordrenkt met vachtroller of spuitapparatuur.

Spherecore S

Core mat gebaseerd op glas, voor het snel opbouwen van laagdiktes bij productie van composiet producten. Geschikt voor verwerking met polyester en vinylester harsen. Dient ten allen tijden te worden voorzien van glasmat deklagen. Zijkanten laten zich gemakkelijk met lichte druk van een (ontluchtings) roller geleidelijk tot 0 mm wegrollen. Verkrijgbaar in diktes van 1 t/m 5 mm.

Spherecore SP

Core mat gebaseerd op polyestervlies, voor het snel opbouwen van laagdiktes bij de productie van composiet producten. Geschikt voor verwerking met polyester en vinylester harsen. Dient ten allen tijden te worden voorzien van glasmat deklagen. Verkrijgbaar in diktes van 1 t/m 5 mm.

Spherecore SBC (IP)

Op glas gebaseerd, drapeerbaar, lichtgewicht core materiaal dat dient ter vervanging van Balsahout en schuimplaten. Wordt toegepast waar een hoge flexural strenght in combinatie met lichtgewicht wordt geëist. Geeft tijdswinst in verwerking t.o.v. hout en is tevens ook schroefbaar. Verkrijgbaar in 6, 8 en 10 mm dikte. Ook leverbaar in een injectie uitvoering (SBC-IP).