Vacature: Procesoperator A (BBL)

Sinds 2021 is Romar-Voss geregistreerd als Erkend Leerbedrijf. Daar zijn we trots op! Graag bieden we jongeren de kans om zich te ontwikkelen op werkgebied. Daarom hebben wij een vacature voor het leer-werktraject (BBL) Procesoperator A open staan.

Een succesvol ISO 9001-gecertificeerd MKB-bedrijf, gevestigd in Roggel (Midden-Limburg) met ca. 30 medewerkers en een stabiele financiële basis, dat is de omgeving waarin je terecht komt. Onze klanten bevinden zich o.a. in de bouw, maritieme sector (jachtbouw), transport, wegen- en utiliteitsbouw, recreatie (zwembaden, recreatieparken). Het betreft (middel)grote bedrijven maar ook zzp-ers/eenmanszaken. Kwaliteit staat bij Romar-Voss hoog in het vaandel.

Wat ga je leren?

Als procesoperator A beheer je samen met jouw collega’s het volledige productieproces en bewaak je het geautomatiseerde proces. Je gaat o.a. het volgende leren:

Productieproces:

  • B1-K1-W1 Bereidt productieproces voor
  • B1-K1-W2 Bedient apparatuur
  • B1-K1-W3 Bewaakt procesverloop
  • B1-K1-W4 Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur
  • B1-K1-W6 Rondt productieproces af

Geautomatiseerde proces:

  • P1-K1-W1 Verricht metingen
  • P1-K1-W2 Regelt het geautomatiseerde proces

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig, collegiaal en flexibel. Je bent taal-, reken- en sociaal vaardig. Je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken en raakt onder (werk)druk niet snel in paniek. Als je al gecertificeerd bent om op een hef- of reachtruck te rijden is dat mooi meegenomen, anders krijg je via Romar-Voss de mogelijkheid om dit te leren. Om je werkopdrachten in te stellen is een basis computerkennis noodzakelijk.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een leuk leer-werktraject in een financieel gezond bedrijf dat nog verder kan groeien in de toekomst. Het is een mooie kans om je persoonlijk verder te ontwikkelen, met uitzicht op een vaste baan. Het fijne is dat ons bedrijf nog relatief kleinschalig en overzichtelijk is. Romar-Voss is een no-nonsense organisatie waar de deur voor iedereen open staat.

Nieuwsgierig?

Bekijk de complete vacature via Leerbanenmarkt.nl, waar wij als Erkend Leerbedrijf staan aangemerkt. Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan contact op met Ed Evers (bedrijfsleider) via 0475-491019 of eevers@romar-voss.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.