Bakkerijen

De naadloze bakkerijvloer van ROMAR-VOSS

Vandaag de dag worden vrijwel alle bakkerijvloeren in kunststof uitgevoerd ten opzichte van de traditionele vloersystemen. Een kunststof bakkerijvloer wordt namelijk naadloos verwerkt en voorzien van holle plinten die er niet alleen esthetisch uitzien, maar ook naadloos aansluiten op de vloer. Dit staat garant voor eenvoudig onderhoud en een optimale hygiëne, wat uiteraard zeer belangrijk is in de voedingsbranche. Nog meer voordelen van de bakkerijvloer van ROMAR-VOSS; bestand tegen hitte en zuren en is brandwerend, vloeistofdicht en kan worden voorzien van gewenste antislip.

De HACCP gecertificeerde bakkerijvloer

De hoogwaardige bakkerijvloer van ROMAR-VOSS is HACCP gecertificeerd. De bakkerijvloer van ROMAR-VOSS voldoet aan de strengste hygiëne eisen die er gelden voor een bakkerijvloer. Toepasbaar in zowel bereidings-, verwerkings-, bak-, verpakkingsruimten en zelfs koel- en diepvriescellen.

Kies voor de topkwaliteit van ROMAR-VOSS

Bepalende succesfactoren voor u als bakker zijn kwaliteit van uw grondstoffen, de uitstraling van uw winkel, hygiëne en uw vakmanschap. Dit geldt ook voor ons. Wij werken alleen met de beste materialen. De eisen en wensen die gesteld worden aan uw bakkerijvloer worden door onze partners in samenspraak met onze technisch adviseurs verwerkt tot de optimale bakkerijvloer. Wanneer u kiest voor een kunststof bakkerijvloer hoeft u geen omzet mis te lopen vanwege het moeten aanbrengen van de bakkerijvloer. Door een zeer snelle uitharding kan een complete bakkerijvloer van ROMAR-VOSS binnen één dag worden gelegd en is na één dag alweer te belasten.