Carwashvloer

Snel uw oude of afgekeurde carwashvloer coaten

Steeds meer vloeren van car- en truckwashes worden voorzien van coatings van ROMAR-VOSS. Zelfs na één uur zijn deze vloeren volledig chemisch en mechanisch belastbaar. Dus minimaal tijdsverlies en toch een nieuwe vloer. ROMAR-VOSS heeft systemen die onafhankelijk van buitentemperaturen gelegd kunnen worden. Zelfs bij vrieskou. Vloeren voldoen aan richtlijn vloeistofdichtheid CUR/PBV44.

De naadloze carwashvloer van ROMAR-VOSS worden door de applicateurs  gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze carwashvloer is veilig, ijzersterk, stofvrij, vloeistofdicht, antislip, geluiddempend en stootvast. De kunststof carwashvloer van ROMAR-VOSS zijn in nagenoeg alle kleuren leverbaar en er kunnen relatief eenvoudig belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s op worden aangebracht.

Maak gebruik van de kennis van onze technische adviseurs

Om tot de ideale carwashvloer te komen kunt u gebruik maken van de expertise van onze ervaren technische adviseurs. Naast de praktische eisen wordt ook rekening gehouden met alle technische- en wettelijke eisen die er binnen uw branche gelden.