Fabriek

Praktische fabrieksvloer

Hoge eisen worden gesteld aan vloeren in fabriekshallen, werkplaatsen en ESD-ruimten en magazijnen. Deze fabrieksvloeren moeten onder meer bestand zijn tegen zware mechanische belastingen, chemicaliën, hitte en zuren. Tevens moeten de fabrieksvloeren vloeistofdicht, stofvrij en onderhoudsvriendelijk zijn. De fabrieksvloer van ROMAR-VOSS voldoet aan de hoge eisen die de industrie stelt.

Traditionele fabrieksvloeren voldoen niet altijd aan alle eisen. Door te kiezen voor een fabrieksvloer van ROMAR-VOSS kan men aan deze eisen voldoen. Waarom maatwerk? Elke industrie heeft zijn eigen gebruikerseisen, wensen en niet te vergeten zijn eigen machines en producten. Het is dan ook een noodzakelijk deze in kaart te brengen, om zo tot een optimale fabrieksvloer te kunnen komen.

 

Een EP gietvloer, EP coatingvloer of troffelvloer voor uw fabrieksvloer

De naadloze kunststof fabrieksvloeren worden door de applicateurs van ROMAR-VOSS gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze kunststof fabrieksvloeren zijn ijzersterk, stofvrij, vloeistofdicht, antislip, geluiddempend en stootvast. De kunststof fabrieksvloeren van ROMAR-VOSS zijn in nagenoeg alle kleuren leverbaar en er kunnen relatief eenvoudig belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s op worden aangebracht.

Maak gebruik van de kennis van onze technische adviseurs

Om tot de ideale kunststof fabrieksvloer te komen kunt u gebruik maken van de expertise van onze ervaren technische adviseurs. Naast de praktische eisen wordt ook rekening gehouden met alle technische- en wettelijke eisen die er binnen uw branche gelden.

One thought on “Fabriek

Comments are closed.