Gietvloeren

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems zijn in vele omgevingen toepasbaar. De zelfnivellerende eigenschappen, gecombineerd met de flexibiliteit in hardheid, kleur en dikte maken de gietvloer een echte ‘op maat’ oplossing. Een gietvloer van ROMAR-VOSS Floorsystems is geheel naadloos, krimpvrij en in vele kleuren leverbaar. Speciaal toepasbaar voor hoge vloerbelastingen zoals heftrucks, palletwagens enzovoorts.

Gelet op de steeds strengere milieuregelgeving en het onderhoudsgemak van een naadloze vloeistofdichte vloer, zijn gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen. Maar ook voor garages, magazijnen, drukkerijen etc.

Vloeren in koelhuizen en vriescellen vragen om een naadloze hygiënische vloer die ook bij lagere temperaturen niet te bros wordt. De door ons ontwikkelde PurFlow colour gietvloeren voldoen aan de gestelde eisen. De PurFlow colour vloersystemen zijn namelijk zo geformuleerd dat deze ook bij lage temperatuur slagvast en taaihard blijven. Dus ook ideaal voor houten of metalen laadvloeren van vrachtwagens.