Industrievloer Noord-Brabant – industriële epoxy gietvloer met slijtvaste PU lak

In de levensmiddelenindustrie zijn er strenge regels voor duurzaamheid en hygiëne. Een vloer moet dan ook zonder problemen kunnen voldoen aan alle regels, daarom heeft Haval in Gemert gekozen voor een industrievloer van Romar Voss, dé gietvloer voor industrie en bedrijf. De industriële vloer die in deze loods is aangebracht is zeer slijtvast, laat geen vloeistoffen door, vraagt nauwelijks om onderhoud en kan tegen zware (mechanische) belasting. Kortom, een duurzame industrievloer die aan alle hygiëne-eisen voldoet.

Oude situatie

Aanbrengen van de industriële gietvloer

Eindresultaat

Epoxy gietvloer en PU lak

ROMAR-VOSS Floorsystems heeft de materialen geleverd voor deze industriële gietvloer. Na het stralen is de vloer geëgaliseerd met een epoxy schraaplaag. Daar bovenop is een epoxy gietvloer, van het type EpoFlow 1-2, aangebracht. De epoxy vloer is als laatste voorzien van de transparante matte PU-lak (type HQ), die als slijtlaag fungeert. Deze lak heeft een hoge slijtvastheid en een uitstekende chemicaliënbestandheid.

Holle plinten

De holle plinten aan de wand zijn uitgevoerd met de Plintenmortel RV. Deze witte plintenmortel is door z’n smeuïge karakter prettig verwerkbaar.

Bent u ook op zoek naar de beste vloeroplossing voor uw bedrijf? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.