Keukens

De gebruiksvriendelijke keukenvloer

Gebruiksgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol in het uitzoeken van een duurzame keukenvloer. Zeker als gaat om een keukenvloer voor een bedrijf of restaurant, want de voedsel- en warenautoriteit stelt terecht hoge eisen aan deze keukenvloer. Bij het bereiden van voedsel voor mensen moet men er van op aan kunnen, dat dit op een hygiënische en verantwoorde wijze gebeurt. De kunststof keukenvloer van ROMAR-VOSS is voor professionele keukens een uitkomst en onderscheidt zich in meerdere opzichten.

Conform de praktische en technische eisen

De hoogkwalitatieve keukenvloer van ROMAR-VOSS is HACCP gecertificeerd. De afkorting HACCP staat voor: Hazard Analysis and Critical Control Points. De keukenvloer van ROMAR-VOSS voldoet aan de strengste eisen die er gelden voor een keukenvloer. De keukenvloer is heel eenvoudig schoon te maken, omdat de kunststof keukenvloer van ROMAR-VOSS naadloos en vloeistofdicht is. Bacteriën, stof en vuil krijgen hierdoor geen kans. Zo kan onze keukenvloer toegepast worden in kook-, bereidings-, verwerking-, verpakkingsruimten en zelfs koel- en diepvriescellen.

De maatwerk keukenvloer

De kunststof keukenvloer van ROMAR-VOSS is sterk en slijtvast en wordt volledig op basis van uw individuele wensen en eisen op maat gemaakt. Maatwerk wat bij uw keuken past. Voor het aanbrengen van een nieuwe kunststof keukenvloer hebben onze applicateurs slechts één dag nodig. Minimaal omzetverlies. Applicatie  in de  vakantie of ’s nachts is geen probleem.