Levensmiddelenindustrie

De productievloer voor de levensmiddelen industrie

De productievloer moet bij het bereiden of verwerken van voedsel voldoen aan zeer strenge eisen die worden gesteld. En dat is terecht, omdat een ruwe productievloer al snel de basis kan vormen voor bacteriën en allerlei ziektekiemen. ROMAR-VOSS levert een hoog kwalitatieve vloer die voldoet aan de hoogste wettelijke hygiëne- en veiligheidseisen.

Hygiëne, veiligheid is de norm

De productievloer van ROMAR-VOSS is HACCP gecertificeerd. De productievloer is door de chemische samenstelling uitstekend bestand tegen vetten, water, hitte en zuren. De naadloze productievloer is duurzaam, zeer sterk, slijt- en stootvast. De productievloer kan in de gewenste antislip worden afgewerkt. Veiligheid is de norm. Tevens kunt u uw kunststof productievloer laten voorzien van holle plinten, waardoor de productievloer volledig aansluit op de muur. Dit maakt het schoonmaken zeer gemakkelijk en komt de hygiëne ten goede.

Iedere klant krijgt maatwerk

Geen enkele onderneming is gelijk. Dat geldt ook voor de wensen en eisen waaraan een productievloer moet voldoen. Dat is geen probleem met de productievloer van ROMAR-VOSS, omdat in deze productievloer alle individuele eisen en wensen kunnen worden verwerkt. Onze partners in samenspraak met onze technisch adviseurs verwerken deze om tot de optimale productievloer te komen. Wanneer u kiest voor een productievloer hoeft u geen omzet mis te lopen vanwege het aanbrengen van de productievloer. Door een zeer snelle uitharding kan een complete productievloer van ROMAR-VOSS binnen één dag worden gelegd en de volgende dag alweer volledig worden belast.

One thought on “Levensmiddelenindustrie

Comments are closed.