Magazijnen

De stofvrije magazijnvloer van ROMAR-VOSS

Een magazijnvloer speelt bij de meeste bedrijven en organisaties een centrale rol. Hier worden de geproduceerde eindgoederen, grondstoffen en half fabricaten opgeslagen die nodig zijn voor de continuïteit in uw bedrijf. Doordat vaak elke vierkante meter magazijnvloer intensief wordt gebruik is het van grootste belang dat uw magazijnvloer duurzaam en zeer sterk is en voldoet aan de strengste eisen die er gelden voor de opslag van goederen.

De ideale magazijnvloer is van ROMAR-VOSS

De ROMAR-VOSS kunststof magazijnvloer is zeer sterk en bestand tegen zware belasting door kratten en pallets. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor palletwagens, heftrucks en vrachtwagens. Ook is de magazijnvloer vloeistofdicht en uitstekend bestand tegen chemicaliën en zuren conform de strengste milieueisen.

Onze magazijnvloer is verkrijgbaar in diverse antislip uitvoeringen wat de vloer veilig en slijtvast maakt, hierdoor kunt u altijd veilig en efficiënt werken. Daarnaast is onze magazijnvloer hygiënisch, stofvrij en blijft dankzij de hoogwaardige materialen en kunststoffen altijd in perfecte staat. Onze kunststof magazijnvloer is zeer eenvoudig schoon te houden met een schrobmachine of door te dweilen. U kunt kiezen uit verschillende soorten magazijnvloeren. Onze technische medewerkers kunnen U adviseren.