Romar-Voss B.V. behaalt ISO 9001-certificering

Romar-Voss B.V. mag zich per 24 juni 2021 ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met dit certificaat voldoet Romar-Voss aan internationale kwaliteitseisen. Daar zijn we trots op!

Wereldwijd geaccepteerde kwaliteitsnorm

De ISO 9001-certificering is een kwaliteitskeurmerk dat wereldwijd is geaccepteerd. Het is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het keurmerk drukt uit dat Romar-Voss B.V. staat voor een continue verbetering van haar bedrijfsprocessen. De organisatie werkt planmatig en gestructureerd en wil haar producten en dienstverlening in het belang van haar klanten blijven verbeteren.

Werkprocessen toetsen, signaleren en optimaliseren

Om dit keurmerk te kunnen behalen, zijn de interne werkprocessen van Romar-Voss uitgebreid getoetst door een externe auditor. Het proces is met succes afgerond, wat heeft geleid tot een officiële certificering met geen enkele afwijking ten opzichte van deze kwaliteitsnorm.

Jaarlijks getoetst

Het behouden van deze ISO 9001-certificering vraagt voortdurende aandacht voor het verbeteren van processen en systemen. De organisatie wordt jaarlijks getoetst op de gestelde criteria. Zo worden werkprocessen nauwkeurig gevolgd en kunnen eventuele afwijkingen en onvolkomenheden vroegtijdig worden gesignaleerd en geoptimaliseerd.

Romar-Voss als erkend leerbedrijf (BBL)!

Romar-Voss is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan ons team! Onlangs zijn wij erkend als leerbedrijf voor de opleiding Operator A en de opleiding Logistiek Medewerker.

Leerbedrijf met een leer-werktraject

Wij vinden het belangrijk om jongeren kansen te bieden en bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief. Romar-Voss biedt jongeren dan ook een leuk en interessant leer-werktraject (BBL) in een financieel gezond bedrijf met professionele begeleiding. Een mooie kans voor persoonlijke ontwikkeling, mét perspectief op een vaste baan. 

BBL-opleiding voor Operator A & Logistiek Medewerker

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de openstaande vacatures voor de opleiding Operator A en de opleiding Logistiek Medewerker en neem contact met ons op!


 

Fotovloer met epoxy giethars en PU lak

Fotovloer met epoxy giethars en PU lak

Schitterend vloerproject MDJ-montage in samenwerking met ROMAR-VOSS Floorsystems.

Deze klant wilde een foto in de vloer laten verwerken. Het betreft een foto van de originele bebouwing van het perceel waarop het pand zich bevindt. De afbeelding is op de vloer gemonteerd en is vervolgens afgegoten met epoxy giethars Glosscoat RV UV. Nadat de fotovloer was uitgehard, is deze voorzien van een sterke PU-lak. De Klant is erg blij met het resultaat.
Lees meer…

Epoxyhars en PU coating stenen vloer (klinkers) Eindhoven

Epoxyhars en PU coating stenen vloer (klinkers) Eindhoven

In restaurant Giornale te Eindhoven kon men de poreuze klinkers van de stenen vloer in de looppaden lastig schoonhouden. Het restaurant is dagelijks open en er was dus behoefte aan een ‘snelle’ oplossing. Daarom heeft de uitvoerder in samenspraak met ROMAR-VOSS Floorsystems gekozen voor de volgende oplossing.

Lees meer…

Industrievloer Noord-Brabant – industriële epoxy gietvloer met slijtvaste PU lak

Industrievloer Noord-Brabant – industriële epoxy gietvloer met slijtvaste PU lak

In de levensmiddelenindustrie zijn er strenge regels voor duurzaamheid en hygiëne. Een vloer moet dan ook zonder problemen kunnen voldoen aan alle regels, daarom heeft Haval in Gemert gekozen voor een industrievloer van Romar Voss, dé gietvloer voor industrie en bedrijf. De industriële vloer die in deze loods is aangebracht is zeer slijtvast, laat geen vloeistoffen door, vraagt nauwelijks om onderhoud en kan tegen zware (mechanische) belasting. Kortom, een duurzame industrievloer die aan alle hygiëne-eisen voldoet.

Lees meer…

Polyurethaan gietvloer Oudenbosch voor gebruik in horeca (HACCP vloer)

Polyurethaan gietvloer Oudenbosch voor gebruik in horeca (HACCP vloer)

De firma Fondo heeft bij Jenny’s Kip & Rib in Oudenbosch een schitterende rood/oranje polyurethaan gietvloer (PU) geplaatst. De gietvloer, van het type PurFlow 1-2, is door de taai elastische eigenschappen uitermate geschikt voor intensief gebruik. Deze polyurethaan gietvloer voldoet tevens volledig aan de HACCP richtlijnen. Lees meer…

Leef-Beton tafelblad (betonlook)

Leef-Beton tafelblad (betonlook)

Deze buitentafel heeft door Leef-Beton een nieuwe look gekregen. Van een marmerblad naar een tafelblad met een stoere betonlook. Leef-Beton is dé perfecte betonstuc voor binnen- en buiten. Dit zeer veelzijdige product is waterdicht en toepasbaar op muren, plafonds, vloeren, meubels enzovoorts. Kortom, de juiste keuze wanneer u op zoekt bent naar een betonlook met alle voordelen van een gietvloer. Lees meer…