ROMAR-VOSS, uw partner in kunststof vloersystemen

ROMAR-VOSS produceert het meest complete programma aan producten voor het leggen van kunststof vloeren en het oplossen van problemen bij onderhoud en reparaties van vloeren, wanden en buitenterreinen. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan de veiligheids- en milieuvoorschriften.

Het is ons streven dat u zoveel mogelijk ‘waarde’ voor uw geld krijgt. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit van de ROMAR-VOSS producten en aangenaam verrast door het gemak waarmee u ze kunt verwerken.

Lees meer...

Werken bij ROMAR-VOSS?
Bekijk hier onze vacatures...

 

Toepassingen:

De vloersystemen van ROMAR-VOSS zijn toe te passen in nagenoeg alle (bedrijfs)situaties:

 

Informatie nodig van de oude site (die u hier niet direct terugvindt)? Raadpleeg hier het archief.

Woningen

Bent u op zoek naar hoogkwalitatieve kunststof gietvloeren voor uw woning, die een eigentijds en stijlvol karakter hebben, dan bent u bij ROMAR-VOSS aan het juiste adres.

Magazijnen

De ROMAR-VOSS kunststof magazijnvloer is zeer sterk en bestand tegen zware belasting door kratten en pallets. Dit geldt ook voor palletwagens, heftrucks en vrachtwagens.

Fabriek

De fabrieksvloer van ROMAR-VOSS voldoet aan de hoge eisen die de industrie stelt. De naadloze fabrieksvloeren worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

Agrarische sector

De vloer in uw stal is letterlijk en figuurlijk de basis van uw bedrijf. De vloersystemen van ROMAR-VOSS zijn op elke vloer/wand in uw agrarisch bedrijf inzetbaar.

Garages

Onze partners kunnen voor u de ideale garagevloer aanbrengen conform eisen en wensen. Bovendien voorkomt de garagevloer van ROMAR-VOSS bodemvervuiling.

Levensmiddelenindustrie

De productievloer van ROMAR-VOSS is HACCP gecertificeerd. De productievloer is door de chemische samenstelling uitstekend bestand tegen vetten, water, hitte en zuren.

Afspraak / offerte

Hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijzen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

Neem contact op