Woningen

De gietvloeren specialist voor uw woning

Bent u op zoek naar hoogkwalitatieve kunststof gietvloeren voor uw woning, die een eigentijds en stijlvol karakter hebben, dan bent u bij ROMAR-VOSS aan het juiste adres. Voor elke ruimte in uw woning leveren wij de kunststof gietvloer die aan al uw wensen voldoet. De ervaren partners van ROMAR-VOSS hebben de kennis om voor u een maatwerk gietvloer te leveren die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit.

woning1 woning2 woning3

De beste keuze voor uw leefruimte is de PU gietvloer

Gietvloeren bestaan uit epoxy (EP) of polyurethaan (PU). Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij woningen en kantoren uitermate geschikt. De polyurethaan gietvloeren van ROMAR-VOSS bestaan uitsluitend uit hoogwaardige grondstoffen, waardoor u verzekerd bent van een gietvloer van de hoogste kwaliteit. Hierin doen wij geen concessies, ondanks de grote kwaliteitsverschillen die wij in de praktijk meemaken. Denk hierbij aan verschillen in laagdikte, zuiverheid en pigmentpercentages met als gevolg grote verschillen in uitstraling, gebruiksgemak en levensduur. UV bestendigheid is uiteraard zeer belangrijk bij de particulier. U wilt natuurlijk niet dat uw mooie gietvloer verkleurd.

Polyurethaan gietvloeren voelen comfortabel aan

PU gietvloeren van ROMAR-VOSS voelen warm, zacht en comfortabel aan en gaan uitstekend samen met vloerverwarming. Zijn in elke kleur en/of kleurencombinatie te verkrijgen. U kunt kiezen uit RAL, NCS en Sikkens kleuren.

U kunt uw design gietvloer geheel zelf samenstellen uit een combinatie van twee kleuren. Door de combinatie van twee kleuren krijgt u een gietvloer met een gemêleerd effect. U kunt zowel een zachte rustgevende als een drukke, explosieve structuur creëren.

Maak gebruik van de kennis van onze technische adviseurs

Om tot de ideale kunststof fabrieksvloer te komen kunt u gebruik maken van de expertise van onze ervaren technische adviseurs. Naast de praktische eisen wordt ook rekening gehouden met alle technische- en wettelijke eisen die er binnen uw branche gelden.