Eindejaarssluiting | 22 t/m 31 december 2021

In de laatste weken van het jaar vinden bij Romar-Voss de voorraadinventarisatie en het geplande onderhoud aan onze machines plaats. Om dit in goede banen te kunnen leiden, sluiten wij onze deuren van woensdag 22 december t/m vrijdag 31 december. Voor u houdt dit in dat wij een aantal dagen niet bereikbaar zijn voor inkomende orders. De volgende data zijn daardoor voor u van belang:

  • Woensdag 15 december is de laatste dag waarop u productieorders kunt indienen.
  • Vrijdag 17 december is de laatste dag waarop u pick-orders kunt indienen.
  • Dinsdag 21 december is de laatste dag waarop wij orders op transport zetten.

Heeft u aan het eind van het jaar materialen nodig? Houd hier dan rekening mee en bestel tijdig uw producten. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alle materialen netjes worden uitgeleverd en kan een teleurstelling worden voorkomen. Vanaf maandag 3 januari 2022 geldt de reguliere bestelprocedure weer en staan we voor u klaar. Alvast dank voor uw medewerking!

Romar-Voss B.V. behaalt ISO 9001-certificering

Romar-Voss B.V. mag zich per 24 juni 2021 ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met dit certificaat voldoet Romar-Voss aan internationale kwaliteitseisen. Daar zijn we trots op!

Wereldwijd geaccepteerde kwaliteitsnorm

De ISO 9001-certificering is een kwaliteitskeurmerk dat wereldwijd is geaccepteerd. Het is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het keurmerk drukt uit dat Romar-Voss B.V. staat voor een continue verbetering van haar bedrijfsprocessen. De organisatie werkt planmatig en gestructureerd en wil haar producten en dienstverlening in het belang van haar klanten blijven verbeteren.

Werkprocessen toetsen, signaleren en optimaliseren

Om dit keurmerk te kunnen behalen, zijn de interne werkprocessen van Romar-Voss uitgebreid getoetst door een externe auditor. Het proces is met succes afgerond, wat heeft geleid tot een officiële certificering met geen enkele afwijking ten opzichte van deze kwaliteitsnorm.

Jaarlijks getoetst

Het behouden van deze ISO 9001-certificering vraagt voortdurende aandacht voor het verbeteren van processen en systemen. De organisatie wordt jaarlijks getoetst op de gestelde criteria. Zo worden werkprocessen nauwkeurig gevolgd en kunnen eventuele afwijkingen en onvolkomenheden vroegtijdig worden gesignaleerd en geoptimaliseerd.

Romar-Voss als erkend leerbedrijf (BBL)!

romar-voss-erkend-leerbedrijf

Romar-Voss is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan ons team! Onlangs zijn wij erkend als leerbedrijf voor de opleiding Operator A en de opleiding Logistiek Medewerker.

Leerbedrijf met een leer-werktraject

Wij vinden het belangrijk om jongeren kansen te bieden en bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief. Romar-Voss biedt jongeren dan ook een leuk en interessant leer-werktraject (BBL) in een financieel gezond bedrijf met professionele begeleiding. Een mooie kans voor persoonlijke ontwikkeling, mét perspectief op een vaste baan.

BBL-opleiding voor Operator A & Logistiek Medewerker

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de openstaande vacatures voor de opleiding Operator A en de opleiding Logistiek Medewerker en neem contact met ons op!

Sluiting 21 december tot en met 3 januari 2021

Wij zijn dit jaar van 21 december tot en met 3 januari 2021 gesloten om onze voorraden te inventariseren, onderhoud te plegen en een nieuw geautomatiseerd systeem in te voeren.

December 2020 staat dit jaar echt in het teken van oud en nieuw. We sluiten dit jaar iets eerder dan gebruikelijk af voor de voorraadinventarisatie, gepland onderhoud en vanwege de invoering van een nieuw geautomatiseerd ERP-systeem (SAP).

Om dat in goede banen te leiden zijn wij gesloten van 21 december tot en met 3 januari 2021, en zijn de volgende data voor u van belang:

  • maandag 14-12-2020 is de laatste dag waarop u in 2020 productie-orders kunt indienen;
  • dinsdag 15-12-2020 is de laatste dag waarop u in 2020 pick-orders kunt indienen;
  • vrijdag 18-12-2020 is de laatste dag waarop wij orders op transport zetten.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen, wensen u een fijne jaarwisseling toe, en zetten de samenwerking graag voort in 2021. Blijf gezond.