Vakmanschap in de wereld van composieten

Passie voor composieten

Al in 1965 hebben wij ons hart verloren aan de composietindustrie. Sindsdien hebben wij als Romar-Voss Composites ervaren hoe divers en complex de wereld van composieten is. Uitgedaagd worden om de juiste elementen samen te brengen om daarmee een krachtig eindproduct te kunnen produceren, daar krijgen wij elke dag weer nieuwe energie van.

Kracht door kennisoverdracht

Onze mensen zijn vakmensen; die hebben echt kennis van zaken. Zij hebben een antwoord op vrijwel élke technische vraag. Het is echter de werkwijze van onze klant die moet kloppen om de eigenschappen van composieten zo optimaal mogelijk te benutten. Aan ons de taak om hen te voorzien van de beste tools, informatie én adviezen. Zo dagen we onszelf én onze klanten uit om het beste uit elkaar, maar ook uit onze producten te halen.

De toepasbaarheid van onze producten

De producten uit het assortiment van Romar-Voss Composites kennen ontelbaar veel toepassingen. Mooi om te zien wat onze klanten kunnen produceren van onze grondstoffen. Zo kunnen onze producten worden toegepast binnen de volgende markten:

Bouw

Door de lichtgewicht en sterke eigenschappen vormt composiet vaak een perfecte oplossing voor de bouwsector. Diverse harsen, gel- & topcoats en versterkingsmaterialen worden gebruikt binnen deze sector om tot een duurzaam resultaat te komen.

Leisure

Voor de toepassing van composietmaterialen in de vrijetijdssector kun je denken aan achtbanen of waterattracties in alle kleuren van de regenboog. Hier wordt gewerkt met composieten vanwege de vormbaarheid, kleuren en de UV- en hydrolysebestandheid.

Infrastructuur

Belangrijke kenmerken van composiet voor de infrastructuur zijn lichtgewicht en brandwerendheid. Polyesterharsen, speciale harsen, gelcoats, versterkingsmaterialen en kernmaterialen worden veelvuldig ingezet in deze sector.

Trotse leverancier van uitgebreid assortiment A-merken

Binnen Composites vertegenwoordigt Romar-Voss Composites vele bekende A-merken en produceren we tal van producten, grotendeels onder eigen label. Met trots representeren wij de volgende merken:

Klik of sleep om onze A-merken te bekijken
Homepage

Centrale locatie in de Benelux

Sinds 2015 zijn wij gevestigd in ons pand op het industrieterrein van het Limburgse Roggel. In de afgelopen jaren hebben wij ons pand al uitgebreid en wij blijven ons oriënteren op groeimogelijkheden voor de toekomst. Trots zijn we erop dat wij ons hebben kunnen vestigen in deze mooie locatie, centraal gelegen in de Benelux, onze belangrijkste afzetmarkt.