Over Ons

Het is ons streven dat U zoveel mogelijk ‘waarde’ voor uw geld krijgt. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit van de ROMAR-VOSS producten en aangenaam verrast door het gemak waarmee U ze kunt verwerken.

Ons streven is er op gericht U een hoogwaardige kwaliteit te bieden tegen de laagste prijzen. Uitgebreide laboratorium onderzoeken, vele praktijktesten en ervaringen staan garant voor kwaliteit. Door direct bij ons te kopen bespaart U vele kosten. En door de materialen zelf aan te brengen spaart u enorme kosten op het arbeidsloon. ROMAR-VOSS formuleert de producten zodanig dat zij eenvoudig door uw eigen mensen verwerkt kunnen worden. Uiteraard kan de applicatie ook door ervaren vloerenleggers van ons worden uitgevoerd.

Uitgebreide verwerkingvoorschriften, technische databladen, veiligheid informatiebladen en informatie over onze nieuwste producten kunt U downloaden via deze website.

ROMAR-VOSS B.V., opgericht in 1965, is een onafhankelijk distributeur en producent van composietmaterialen. ROMAR-VOSS vertegenwoordigt vele bekende A-merken en produceert tal van producten onder eigen label. Op uw verzoek kunnen wij samen met U een product op maat ontwikkelen.