Semi-permanente losmiddel systemen

Aan het maloppervlak bindende vloeibaar semi permanent losmiddelen met zeer hoge temperatuur bestandheid welke een groot aantal lossingen per behandeling mogelijk maakt.

TR 900 semi-permanent losmiddel

Zich aan het maloppervlak bindend vloeibaar semi-permanent losmiddel systeem voor kunststof en metalen mallen. TR900 losmiddel vloeistof heeft een zeer hoge temperatuur bestandheid en geeft een groot aantal lossingen per behandeling. TR900 losmiddel vloeistof geeft een betere glansgraad dan TR920.

TR 920 semi-permanent losmiddel

Zich aan het maloppervlak bindend vloeibaar semi-permanent losmiddel systeem voor kunststof en metalen mallen. TR920 losmiddel vloeistof heeft een zeer hoge temperatuur bestandheid en geeft een groot aantal lossingen per behandeling. Speciaal geschikt voor lossingen waarbij product en mal tijdens lossing veel wrijving van elkaar ondervinden.

TR 905 cleaner/ontvetter

Op oplosmiddel gebaseerde cleaner/ontvetter voor het verwijderen van oude wasresten, oliën en andere vervuilingen in de mal.

TR 910 sealer

Permanent sealer systeem voor het verzegelen van poriën in kunststof en metalen mallen. Dient vervolgens te worden nabehandeld met TR 900 of TR 920 losmiddel systeem.